S’INSTA A MILLORAR ELS SERVEIS SANITARIS A CAMARLES I LLIGALLOS

Durant la visita de la delegada territorial a les Terres de l’Ebre, la Sra. Ingrid Roca, s’han plantejat diverses qüestions relacionades amb el sistema de salut en aquesta àrea. Acompanyada de la tècnica, la Sra. Puri Valles, i la coordinadora de l’àrea bàsica de Camarles, Lligallos, l’Ampolla i l’Aldea, la Sra. Gemma Batllé, la delegada ha tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà les inquietuds del regidor de sanitat, Sergi Curto.

El Sr. Curto ha expressat el seu malestar amb les problemàtiques que afecten el Consultori dels Lligallos i ha demanat un augment dels serveis d’atenció. A més, ha posat de manifest la seva preocupació pel servei de pediatria al CAP de Camarles, que actualment només es presta un dia a la setmana. Segons el regidor, aquest servei essencial hauria de ser ampliat a tres dies per tal de garantir una assistència adequada als més petits.

La delegada territorial ha mostrat una resposta positiva davant les demandes del Sr. Curto i ha destacat la importància d’aquestes millores per a la ciutadania de Camarles i Lligallos.

El regidor ha explicat les obres de modernització i millora en l’entrada a les instal·lacions sanitàries que començaran aquest dilluns, per tal de proporcionar un entorn més còmode i accessible per als pacients.

Aquestes mesures són considerades fonamentals per garantir una atenció sanitària de qualitat i cobrir les necessitats de la població local. Tant el regidor Curto com la delegada Roca han coincidit en la importància de treballar conjuntament per millorar els serveis sanitaris i assegurar el benestar dels ciutadans de Camarles i Lligallos.

Esperem que aquestes millores contribueixin a satisfer les demandes i expectatives, proporcionant-los una assistència sanitària més àgil, eficient i completa. Amb aquesta iniciativa, es busca posar en valor el compromís de les autoritats sanitàries amb la salut i el benestar de la població local.