Laia Bertomeu Gil

Informació

Data de Naixement: 25/07/1983
Lloc de Naixement: Tortosa
Partit Polític: Candidatura de Progrés Camarles i Lligallos
Membre de la Junta de Govern: 
Membre de Comissions Informatives:
– Hisenda – Especial de Comptes.
– Ensenyament, Cultura,Benestar Social i Sanitat.

Formació: Llicenciada en Psicologia. Màster en psicologia infantil. Certificat i acreditació en psicologia clínica i de la salut. Diplomada en Traumaterapia Infanto-juvenil Sistèmica. 
Trajectòria Professional: 2 anys de Psicòloga Infanto – Juvenil al Servei d’Intervenció Especialitzada (SIE) de les Terres de l’Ebre atenent a dones i fills/es que han viscut violència de gènere. 2 cursos de Professora Associada al Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili. 12 anys com a Psicòloga clínica al Centre privat d’Atenció Psicològica d’Amposta. 12 anys a l’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (EAIA) del Consell Comarcal del Montsià. Actualment i des de fa 3 anys psicòloga al Servei d’Intervenció Socioeducativa del Consell Comarcal del Montsià. 
Trajectòria política: Regidora des de 2023

La meva feina com a psicòloga i la meva implicació en polítiques socials m’han fet estar al costat de la gent, pendent de les dificultats socio-emocionals i conèixer de prop les seves necessitats. L’experiència en l’àmbit educatiu i les ganes de formació continua m’han permès estar sempre pendent de l’educació.
Vull aportar la meva experiència i coneixements al nostre municipi per aconseguir un futur millor per als nostres infants i joves.
Com a amant de la cultura i les arts, m’he involucrat en diferents iniciatives del meu poble i vull continuar-ho fent oferint tot el suport i l’empenta per millorar la situació de les entitats i promoure el seu desenvolupament.
Soc conscient i crec en la importància de preservar la nostra identitat i les nostres tradicions i així ho defensaré durant la meva presència al consistori.

Càrrecs i Competències Delegades

Càrrecs

– Regidora Ensenyament

Competències Delegades

– Consell Escolar del Col·legi Sant Àngel

– Consell Escolar del Col·legi Lligallo del Gànguil

– Consell Escolar de l’I.E.S Camarles

– Consell Escolar de la Llar d’Infants

Declaració de béns i drets patrimonials, i
d'Incompatibilitat i activitats

Declaració de béns

Declaració de béns d'Incompatibilitat i activitats

2023

Retribució Anual

5.200€