QUÈ ÉS EL CENTRE DE DIA...

El servei de Centre de Dia és un servei d’acolliment diürn que dóna suport a les persones grans que necessiten organització, supervisió i assistència en les activitats de la vida diària i complementen l’atenció pròpia de l’entorn familiar.

LA GRANADELLA

És el teu Centre!

Qui Som? Centre de Dia "La Granadella"

El Centre de Dia La Granadella és un centre d’atenció especialitzada per a gent gran, de titularitat pública, que permet ampliar la xarxa de serveis específics en el municipi de Camarles.

L’objectiu principal és l’atenció integral de les necessitats de les persones grans i de les seves famílies, amb professionalitat, treballant per la salut i l’atenció socioterapèutica dels nostres usuaris. Promovem l’autonomia personal, les relacions interpersonals i la integració social, potenciant la permanència de les persones grans en el seu entorn habitual.

Comptem amb un personal amb gran sentit humà, altament qualificat per atendre les necessitats dels nostres usuaris. Impulsem el treball en equip aprofitant al màxim els coneixements i les capacitats del nostre equip multidisciplinari.

Horari:

Dilluns a Divendres

08:00h - 20:00h

Segueix-nos:

El nostre equip...

2 gericultores

1 integradora social

1 infermera

1 fisioterapeuta

1 psicòloga

1 podòloga (mensualment)

AVANTATGES DEL CENTRE DE DIA LA GRANADELLA

Per a la persona gran

Si la família treballa i no se’n pot ocupar tot el dia, és millor que pugui parlar i relacionar-se amb altres persones i estigui activa, que no pas, que passi tot el dia sola asseguda davant la televisió. Els avantatges per a la persona gran són molts:

No està sola. Els centres de dia són un lloc on les persones grans creen vincles i relacions socials d’amistat amb persones de la seva edat. Això té molta importància en la prevenció del deteriorament cognitiu, en el seu estat anímic i en la seva qualitat de vida.

Es manté més activa. Als centres de dia es treballa la motricitat, la capacitat cognitiva i la psicoestimulació, a través de diverses activitats: Taller de memòria, taller de manualitats, taller de cuina, taller d’estimulació cognitiva, taller d’activitat física / fisioteràpia, taller d’hàbits saludables, sortides a l’exterior i activitats lúdiques (bingo, dominó, jocs de cartes, etc).

Es troba en un entorn segur. El centre de dia és també un ambient segur i agradable en el qual les persones grans poden passar el dia.

Està envoltada de professionals que van duent a terme un seguiment de la seva evolució. D’aquesta manera és més fàcil detectar qualsevol anomalia en el seu comportament que pugui ser l’indici d’una nova malaltia, de deteriorament físic…

Dorm a casa. Els centres de dia són la solució ideal per a les persones que volen continuar vivint a la seva llar sense renunciar a les activitats terapèutiques que es realitzen als centres residencials. A la nit, les persones grans retornen al seu domicili i, d’aquesta manera, continuen integrades i vinculades al seu entorn familiar i social.

Per al cuidador / cuidadora o la família

Si la família treballa i no se’n pot ocupar tot el dia, és millor que pugui parlar i relacionar-se amb altres persones i estigui activa, que no pas, que passi tot el dia sola asseguda davant la televisió. Els avantatges per a la persona gran són molts:

Descans per al cuidador. Sovint, tenir cura d’una persona gran no és fàcil, especialment quan requereix atenció les 24 hores del dia.

Higiene personal. El centre de dia comptar amb aquest servei, que facilita el manteniment dels hàbits d’higiene per a les persones grans, especialment per a aquelles que tenen cert grau de dependència i que no compten amb un habitatge prou adaptat.

Contacta amb nosaltres...

Telèfon

615 911 672

Correu electrònic

cdlagranadella@gmail.com

Adreça

C/ Quaranta-tres n.23 43894 Camarles

On estem...