Camarles.cat

Processos de Participació Ciutadana

Coneix tota la informació relativa als processos participatius a Camarles.

Informa’t sobre els projectes en marxa i accedeix a tota la informació relativa a aquells projectes ja realitzats.

Què són els processos participatius? Els processos participatius són un instrument que l’Ajuntament posa a disposició dels ciutadans i ciutadanes perquè puguin opinar i aportar el seu coneixement i les seves propostes sobre Camarles al govern del municipi.

Els processos participatius poden tenir objectius diferents en funció de si s’adrecen a un col·lectiu específic (dones, infants, gent gran…) a un territori específic (per nuclis de població) o a un tema específic (plans urbanístics, esports, educació…) o tenen un abast general.

Aquests processos consten de diverses fases:

1. Informació i comunicació als ciutadans sobre el tema a debatre i les opcions proposades.

2. Recollida de propostes i aportacions dels ciutadans.

3. Devolució de la resposta argumentant la decisió final adoptada.

Tota la informació referent a les diverses fases es publicarà en aquest apartat web i se’n donarà el màxim de difusió possible quan hi hagi un procés participatiu obert.

Com participar-hi? Quan hi hagi algun procés obert, s’habilitarà un espai de participació específic a través d’aquest mateix apartat de la web, des d’on es podrà accedir a participar en la consulta que es formuli i es podrà fer l’aportació al procés en què es vulgui participar, d’acord amb les bases que regeixin el procés concret i amb el Reglament Municipal de Participació Ciutadana. 

2019

Obres

NOMBRAMENT 1 D'OCTUBRE

DE L'1/01 AL 28/02 DE 2019

El principal objectiu d'aquest procés, és permetre als veïns/es del municipi de Camarles puguin escollir de les dues opcions proposades quin espai es dirà "1 d'Octubre".

ENTRAR

Conectar

CREACIÓ DEL CALENDARI D'ACTIVITATS

DE L'1/11 DEL 2018 AL 31/03 DE 2019

Amb els resultats de l'enquesta s'elaborarà el calendari de xerrades, formació i altres activitats que el servei d'Ocupació de l'Ajuntament realitzarà durant l'any 2019.

ENTRAR

2018

Conectar

PLA LOCAL DE JOVENTUT

DEL 02/07 AL 02/08 DE 2018

Aquesta enquesta respon a la implementació del Pla Local de Joventut al municipi de Camarles per conèixer les necessitats de la joventut que hi viviu i conviviu de manera continuada.

ENTRAR