24/11/2020 – CRÒNICA DEL PLE: EL PLE EXTRAORDINARI URGENT REBUTJA LES LÍNIES PRESENTADES PER A LA TRANSICIÓ ECOLÒGICA DEL DELTA

El Ple de l’Ajuntament de Camarles aprova per unanimitat la ratificació de la urgència i aprova per la unanimitat dels onze regidors i regidores pressents a la sessió la moció de la Taula de Consens pel Delta per rebutjar “L’estratègia Delta” del govern espanyol.

ACORD:

1. Mostrar el rebuig de l’Ajuntament de Camarles a les línies presentades de l’Estratègia del Ministeri per a la Transició Ecològica i el repte demogràfic, i prenguin com a base el Pla Delta consensuat des del territori.

2- Traslladar l’aprovació d’aquesta moció a la Taula de Consens, a efectes que també ho comuniqui a les entitats adherides perquè en el termini d’una setmana prenguin també aquest acord i el facin públic.

3- Comunicar l’aprovació d’aquesta moció al Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic, a la presidència del govern de l’estat espanyol, al Congrés dels Diputats i al Senat, així com als respectius grups parlamentaris, al departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, a la presidència del govern de la Generalitat de Catalunya, al Parlament de Catalunya i als respectius grups parlamentaris.