L’ALCALDE DESTITUEIX DE LA TINENÇA D’ALCALDIA DOS REGIDORS D’ERC

El pacte de govern municipal de Camarles penja d’un fil després que Esquerra Republicana votés en contra de la reforma  integral de l’edifici de l’antic mercat, en el ple celebrat el passat 28 d’octubre . L’alcalde, Ramon Brull, de la Veu del Poble, creu que és una falta de “lleialtat” molt greu i per això ha avançat en una entrevista a Delta.Cat, la destitució d’Antoni Navarro com a primer tinent  d’alcaldia. A més en l’entrevista també ha anunciat que retira al grup d’ERC la tercera tinença d’alcaldia i la regidora de Serveis

El malestar al govern municipal de Camarles entre La Veu del Poble, actualment a l’alcaldia, i Esquerra Republicana de Catalunya ha arribat al límit fins al punt que el conflicte podria acabar amb el trencament del pacte. Les discrepàncies venen de lluny, però la corda s’ha tensat fins al límit després que el dijous passat, durant el ple extraordinari, els republicans votessen en contra de la reforma integral de l’edifici de l’antic mercat, que ara aplega diverses dependències municipals. Un edifici que presenta deficiències estructurals  i segons l’alcalde de la població, Ramon Brull, és perillós per totes les persones que hi treballen. Les discrepàncies arriben perquè per realitzar esta actuació calia desviar la partida de la segona fase de remodelació del casal municipal (192.000), un projecte defensat per Esquerra Republicana. ERC va oposar-se al canvi de partida pressupostària i la veu del Poble va poder tirar endavant amb la proposta, amb el suport de la regidora no adscrita Montse Bonet i els regidors de Junts per Camarles.

L’alcalde de Camarles, Ramon Brull,  ha titllat de falta de lleialtat “molt greu”  el vot en contra d’Esquerra Republicana, ja que considera les obres de rehabilitació de l’edifici municipal “una prioritat” davant el mal estat de les dependències i lamenta que els republicans hagen anteposat un projecte “personal” com és el futur auditori a un problema que pot posar en risc la salut de les persones.

Per a Ramon Brull,  la votació del passat Ple  ha estat la gota que ha fet vessar el got i este mateix dimarts, signarà un decret d’alcaldia per destituir els dos tinents d’alcaldes republicans, entre ells el primer tinent d’alcaldia i exalcalde, Antoni Navarro. A més, també  retirarà als republicans les competències de la regidoria de serveis que assumirà el mateix alcalde, Ramon Brull.

L’alcalde ha assegurat que esta no és la primera vegada que Esquerra Republicana tomba propostes de La Veu del Poble ja que  fa uns mesos van tombar també la proposta feta pels independents per construir un tanatori a la població.

Notícia: Delta.cat