CAMARLES INAUGURA LA NOVA ÀREA D’AUTOCARAVANES

Camarles ha inaugurat este cap de setmana la nova àrea de caravanes del municipi, que es va estrenar per Setmana Santa, però que no va poder inaugurar-se per les restriccions de la pandèmia de la Covid-19. La inauguració s’ha fet coincidint amb la trobada de l’Associació d’Autocaravanes de Catalunya que ha reunit mig centenar d’estos vehicles, a Camarles.

Des de l’Ajuntament han fet una valoració molt positiva de la trobada ja que servirà per a donar a conèixer l’àrea i poder atreure més adeptes a esta modalitat de turisme. A més, durant el cap de setmana ha incrementat l’afluència de visitants als comerços de la població i als punt d’interès turístic com el Centre d’Interpretació de l’Arròs i la Torre.

La nova àrea d’autocaravanes de la població es va estrenar per Setmana Santa. Des de l’Ajuntament s’han realitzat detalls de condicionament, senyalització i millora de la zona per a l’accés. L’àrea compta amb un servei d’aigua potable, punts d’abocament d’aigües grises i negres, enllumenat i wifi.

Notícia: Delta.cat