L’AJUNTAMENT OBRIRÀ LES AULES P0, P1 i P2 A PARTIR DEL MES DE SETEMBRE

L”Ajuntament de Camarles ha obert el període de preinscripció de xiquets i xiquetes per a la Llar d’Infants per al curs 2020/21, aquest any introduint les aules de P0, P1 i P2. Les inscripcions es poden fer a la web de l’Ajuntament a partir d’avui i fins al 29 de maig.

El fet de disposar d’instal·lacions espaioses facilitarà si, de cara el curs vinent, encara s’han de prendre mesures d’higiene i seguretat relacionades amb la Covid-19. Actualment estan treballant quatres especialistes que tenen cura de cadascun dels grups i estan preparades per a les variacions que puguin haver durant el nou curs, sempre regint-se per les directrius que marca el Departament d’Educació i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. I així, complir amb la protecció dels infants, famílies i dels professionals que realitzen les tasques educatives.

La regidora d’Ensenyament, la Sra. Patrícia Andrés ha remarcat “Les peticions d’obertura de les aules de P0, P1 i P2 a la Llar d’Infants de Camarles es remunten a diversos anys. L’equip de govern considera que elP0, P1 i P2 són uns serveis importants a oferir a les famílies, que val la pena posar-lo en funcionament i donar resposta a una petició reclamada des de fa anys. D’aquesta manera, durant el curs, es podrà avaluar la demanda real que acaba tenint el nou servei a través del nombre de nadons que s’inscriguin.

Aquests serveis es començaran a donar a partir de setembre intentant donar el millor servei als infants i a les famílies de Camarles i Lligallos.

Referent al cost del servei, serà de 150 euros la mensualitat, si és el cas de què hi hagi dos germans o més matriculats a la Llar, s’establirà una bonificació de 20% sobre la quota mensual. Aquesta bonificació s’efectuarà també a les famílies monoparentals i nombroses, sempre amb l’acreditació corresponent.