Camarles.cat

LA JORNADA GASTRONÒMICA DE LA BALDANA D’ARRÒS PROMOCIONA CAMARLES ARREU DEL TERRITORI

Més de 7.500 tiquets es venen en l’última edició de la JGBA (Jornada Gastronòmica de la Baldana d’Arròs).
Camarles es va omplir el 31 d’agost en la Jornada Gastronòmica de la Baldana d’Arròs, que arribava ja la quinzena edició i que aquest any incloïa el concert del cantautor camarlenc Joan Rovira.
Al voltant de 1000 persones es van acollir als peus de la Torre de Camarles per degustar un dels productes més típics a les Terres de l’Ebre, un producte que cada cop sorprèn més amb allò que el pots acompanyar o com el pots cuinar. En aquesta nova edició els visitants van poder degustar més de 5000 tapes i racions entre dolç i salat d’aquest producte, dels quals el podíem trobar amb pizza, sushi, croqueta, amb samfaina, cargols, etc.
En aquesta nova edició l’encarregat de donar el tret de sortida a la Jornada va ser el xef de les nostres terres Ladis Alcalà, guanyador del programa de TV3 “Joc de Cartes”.
La regidora de promoció econòmica, Montserrat Bonet va expressar “Estic molt contenta de la gran participació per part del comerç local, un total de sis establiments que van estar treballant durant hores per poder fer-nos gaudir d’aquest gran producte”.