LA CARMANYOLA AL MENJADOR DE LA LLAR

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Camarles amplia a la Llar d’Infants “Lo Racó del Petit” el servei de carmanyola.
L’hora de dinar no només contempla cobrir la necessitat bàsica d’alimentar-nos, sinó que és, també, una estona de relació i aprenentatge d’autonomia personal on es mostren les diferents particularitats que ens caracteritzen i deixen conèixer a la persona en concret dins d’un marc de convivència i educació. Per aquest i molts motius, considerem des de la regidoria d’ensenyament que hem d’anar millorant les prestacions que ofereix la Llar, per a què hi hagi un augment d’usuaris; que els nens i nenes es quedin al municipi i no hagin de marxar als pobles veïns.
El menjador de la Llar compta amb frigorífic i microones per poder conservar els aliments i poder escalfar-los al moment del dinar. Aquest no serà l’únic servei que facilitarem a l’usuari, si no el contrari, continuem treballant amb noves iniciatives per poder assolir el objectiu d’ampliació i nous serveis de la Llar.