CAMARLES A FITUR 2024

Un any més, Camarles es promociona a FITUR 2024 dintre de l’estand de les Terres de l’Ebre.

Aquest dimecres s’ha inaugurat el certamen, una primera jornada on hi han participat la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, el president del Patronat de Turisme de la Diputació, Carlos Brull, el vicepresident segon de la Diputació, Enric Adell, i la vicepresidenta segona per la marca Terres de l’Ebre del Patronat de Turisme de la Diputació, Iris Castell, l’alcalde de Camarles, Joan Curto, la regidora de Promoció Econòmica, Laia Bertomeu, a més d’alcaldes i regidors de la demarcació.

Un total de 30 ens públics i privats de la demarcació participen a FITUR de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, en la modalitat de promoció conjunta Corner. Les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l’Ebre són presents a aquesta fira amb un estand cadascuna, en el marc de l’espai de l’Agència Catalana de Turisme.
La marca turística Costa Daurada està representada per Calafell, Cambrils, Cunit, El Vendrell, L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, Mont-roig del Camp-Miami Platja, Reus, Salou, Tarragona, Valls i Vila-seca-La Pineda Platja. Pel que fa a la marca turística Terres de l’Ebre s’hi promocionen les destinacions d’Amposta, Ascó, Camarles, L’Ampolla, La Ràpita i Tortosa, a més dels Consells Comarcals del Baix Ebre i de la Terra Alta.