15/06/2021 – CRÒNICA DEL PLE: ELECCIÓ DE L’ALCALDE I PRESA DE POSSESSIÓ

A la sessió del ple extraordinari del dimarts 15 de juny de 2021 s’ha procedit a la votació del nou alcalde/ssa, una vegada presentades les candidatures.

Després de l’escrutini i recompte de vots, es proclama el Sr. Ramon Brull Melich com a alcalde de Camarles amb 8 vots.

Acte seguit el nou alcalde, fa el seu discurs amb els següents termes:

” Tinc l’immens honor de dirigir aquestes paraules com a alcalde de Camarles i Lligallos; us vull dir que a hores d’ara no em canviaria per cap persona del món. En acabar aquest mandat, farà 15 anys que hi soc en aquesta casa, sempre amb responsabilitats de govern. Aquí he passat una bona part de la meva vida. Gairebé em sento com a casa. Sempre he intentat treballar de manera honesta i penso que en molt de sentit comú; he realitzat molts de projectes i d’altres que no veuran mai la llum, però sempre amb la intenció de millorar la vida dels nostres veïns/nes.

Encara recordo la primera vegada que vaig ser regidor, la il·lusió i la responsabilitat de correspondre a les expectatives dipositades en mi, no en vaig dormir. Una il·lusió de gairebé 15 anys, però tot té un principi i un final. Aprofito per a comunicar que en acabar aquest mandat, jo també acabo. Serà el final d’una etapa molt bonica de la meva vida i de la qual em sento orgullós. No tornaré a presentar-me a unes eleccions municipals. Sols em resta dir als meus companys de la Veu del Poble, que podran comptar amb mi si els fa falta.

Hem tingut un any difícil, una pandèmia que encara estem patint, que ens ha trastocat les nostres vides. Afortunadament, a poc a poc estem sortint d’aquest mal son. Una pandèmia que ens ha fet fràgils i vulnerables, i que alguns dels nostres veïns han patit les conseqüències. A tots ells i als seus familiars una forta abraçada.

Tinc la mirada posada en els problemes veïnals, que sempre són immediats, i això comporta de
solucions ràpides, on la planificació ha de ser fonamental. Estimats veïns, podeu estar segurs que la meva implicació i la meva feina estaran destinats a millorar en la mesura de lo possible la nostra vida. Faré el possible perquè torneu a tenir confiança en la política municipal.

Per acabar, uns agraïments:

Primer, als meus companys de “La Veu del Poble”, i en especial pel vostre suport i confiança en la meva persona. A les persones també que amb el seu vot han fet possible aquest dia. Als regidors que han dipositat en mi la seva confiança i als que no, els agraeixo la feina del dia a dia. Als treballadors de la casa: vosaltres sou la imatge del nostre estimat ajuntament, us demano que continueu amb la correcció, actitud i atenció com fins ara.

I finalment, a la meva família, com deia al principi, aviat seran 15 anys d’activitat política; ells saben de primera mà la meva implicació, compromís i dedicació.”

Un cop finalitzat el discurs per part de l’alcalde, la regidora Sra. Zaragoza, en veure que no es donava paraula als representants dels grups municipals, com en anteriors ocasions s’havia fet, va intervenir per a desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa.