14/06/2023 – CRÒNICA DEL PLE: COMIAT DELS REGIDORS I REGIDORES

Els regidors i regidores s’acomiaden del mandat a la sessió ordinària del Ple Municipal.

En el dia d’ahir, 14 de juny, es va celebrar la sessió ordinària del Ple municipal a les 13:15 hores. En aquesta reunió, es van tractar diversos punts importants per a la gestió del municipi.

Els primers punts de l’ordre del dia van ser la lectura i aprovació de les actes anteriors de data 6 de març, 20 d’abril i 2 de maig de 2023, que van ser aprovades per unanimitat pels membres del Ple.

A continuació, l’alcalde Sr. Brull va donar la paraula als regidors sortints d’aquesta legislatura perquè expressessin les seves paraules d’acomiadament i agraïment.

La Sra. Montserrat Bonet Caudet va aprofitar l’oportunitat per acomiadar-se i expressar el seu orgull envers tots els habitants dels pobles de Camarles i els Lligallos. Va agrair la implicació i participació en els actes realitzats durant els últims anys i va destacar el suport dels treballadors de l’Ajuntament i de la seva família.

La Sra. Verónica Villa Gonzàlez va agrair la disposició dels treballadors municipals, la brigada i els tècnics, així com l’oposició per la seva col·laboració. Va expressar el seu agraïment especial a l’equip de govern i al Sr. Ramón Brull per la seva confiança.

El Sr. Miguel José Olid Bertomeu va anunciar la seva sortida com a regidor de l’Ajuntament de Camarles. Va destacar el seu honor i privilegi d’haver format part d’aquest equip de govern durant 4 anys i va agrair el suport i confiança rebuda durant el seu mandat.

La Sra. Marta Mora Verges va agraïr als treballadors i tècnics municipals per la seva implicació en la gestió municipal, amb un agraïment especial als col·legues amb qui ha treballat estretament.

La Sra. Sandra Zaragoza Vallés va expressar el seu agraïment a tots els membres de l’Ajuntament per la seva dedicació i servei públic al municipi durant aquesta legislatura.

El Sr. Estanislao Martínez Puig va donar les gràcies a tots i va posar de manifest el seu compromís amb el municipi durant el seu mandat com a regidor.

Finalment, l’alcalde en funcions, Sr. Ramón Brull Melich, va destacar la importància de prendre decisions responsables com a alcalde i va desitjar sort al proper equip de govern que assumirà el càrrec. Va fer balanç positiu de la gestió realitzada durant els últims anys, malgrat els desafiaments econòmics i les circumstàncies imprevistes com la crisi del COVID-19 i els fenòmens meteorològics adversos. Va destacar els esforços per diversificar l’economia local i va instar al nou govern a continuar amb aquesta planificació per assegurar un futur prometedor per al municipi.

Ara, amb la conclusió d’aquest mandat, es dona pas al nou equip de govern que haurà de continuar treballant pel bé comú dels habitants de Camarles i els Lligallos.