06/03/2023 – CRÒNICA DEL PLE: L’AJUNTAMENT DECRETA SET DIES DE DOL

El Ple Municipal dona el condol per l’accident tràgic al Perelló

El Ple Municipal extraordinari urgent es va reunir el passat 6 de març a les 13:30 hores a la sala de plens amb l’objectiu de manifestar el condol de la Corporació Municipal pels fets ocorreguts el dia anterior. En aquest tràgic incident, tres joves del municipi van perdre la vida i un quart es troba en greu estat de ferit.

La urgència d’aquest ple va ser aprovar per unanimitat la declaració de set dies de dol a tota la població, així com expressar la més profunda condolença per aquesta pèrdua irreparable. L’alcalde va presidir la sessió i va realitzar una breu exposició detallant l’accident de trànsit ocorregut el diumenge 5 de març a la TV-3022, on el vehicle en què viatjaven els joves va caure per un barranc i s’incendia a l’alçada del quilòmetre 1 de la carretera TV-3022, en el terme municipal del Perelló i direcció Rasquera.

L’alcalde va destacar que aquest és el succés més tràgic viscut mai al municipi i que ha impactat profundament en tota la població, tenint en compte que tots els veïns estan estretament relacionats entre si. En aquest sentit, el Ple Municipal va acordar, per unanimitat, manifestar la condolença de la Corporació Municipal i declarar set dies de dol per honrar la memòria dels joves.

En finalitzar la sessió, l’alcalde va expressar el seu agraïment per les mostres de suport rebudes per part del Govern de la Generalitat, altres ajuntaments, institucions i entitats tant del municipi com del territori. Com a gest de respecte i record envers els joves i les seves famílies, es va sol·licitar un minut de silenci i un fort aplaudiment per part de tots els membres de la Corporació Municipal i el públic assistent.