Camarles.cat

VOLS FORMAR PART DE LA COMISSIÓ PERMANENT DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA? INSCRIU-TE DEL 7 AL 31 DE GENER.

La Comissió de Participació Ciutadana és un òrgan que vetlla per la qualitat, transparència i compliment dels processos participatius que es realitzen al llarg de l’any al municipi. Està formada per l’alcalde, un representant de cada grup polític (amb més del 3% de representació), persones que representen les entitats i 3 persones que representen a la ciutadania. Les persones que en formaran part es reuniran sempre quan sigui necessari a fi de  validar la forma i el contingut de cada acció participativa prevista, així com per fer el seguiment dels processos i pel compliment dels compromisos.

Entre totes les persones inscrites, s’escolliran 3 per sorteig, i aquestes, passaran a ser les representants de la ciutadania en la Comissió.

El dia de la constitució de la Comissió, serà el dia que s’efectuarà el sorteig per accedir a aquest òrgan participatiu i estaran convocats a dita sessió per participar al sorteig.

Et pots inscriure a l’Ajuntament de Camarles a partir del 7 de gener de 2020. Sols has de ser major d’edat i facilitar el teu nom, cognoms, telèfon i correu electrònic.