Camarles.cat

L’AJUNTAMENT AJORNA DIVERSOS ACTES I TANCA EL CASAL D’AVIS PEL CORONAVIRUS

Seguint les recomanacions del Departament de Salut del Govern de la Generalitat de Catalunya, i a efecte de realitzar mesures de prevenció amb la finalitat de contribuir a la contenció del Coronavirus Covid-19, l’Ajuntament de Camarles comunica que ajorna els actes i activitats d’aquest cap de setmana.

  • Partits de Futbol 

  • Partits de Futbol Sala

  • El Cap de Setmana de l’Esport

  • Els Premis a l’Esport

  • Per un Delta Net!

A més d’aquests actes, també s’ha suspès el ball social dels dissabtes al Casal d’Avis i totes les activitats específiques a la gent gran. 

El consistori demana a la ciutadania que hagi de fer qualsevol tràmit amb l’Ajuntament que ho faci a través de la Seu Electrònica, portal on es poden fer els mateixos tràmits que es realitzen presencialment. Així mateix, per a les consultes o peticions d’informació, l’Ajuntament demana a la ciutadania que s’informi a través del telèfon 977470007 o correu electrònic ajuntament@camarles.cat.

D’alta banda, és possible que en les pròximes hores es puguin prendre noves mesures organitzatives i de prevenció, especialment en matèria d’atenció a la ciutadania, a causa de la ràpida evolució de la pandèmia del Coronavirus.

Seguiu el web www.camarles.cat i les xarxes socials per mantenir-vos informats sobre qualsevol novetat sobre el Covid-19.

Recomanem seguir sempre les mesures anunciades pel Govern de Catalunya i el Departament de Salut.