SUBVENCIONS EXTRAORDINÀRIES COVID-19: SOL·LICITUDS DEL 4 DE NOVEMBRE A L’1 DE DESEMBRE

L’Ajuntament impulsa dos línies de subvencions adreçades a les activitats econòmiques locals i les unitats familiars per fer front a la crisi econòmica derivada de la Covid-19.

Des d’avui 4 de novembre i fins a l’1 de desembre estaran disponibles les dos línies d’ajuts que des de l’Ajuntament s’han aprovat per ajudar aquells comerços i petites empreses, així com a ciutadans que van patir el tancament del seu negoci o una disminució dels seus ingressos, a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma el passat 16 de març de 2020.

Tan els ciutadans, com els comerços i les petites empreses, que vulguin acollir-se, hauran de presentar una documentació a l’Ajuntament durant aquest termini, per via telemàtica, o de manera presencial.

L’import dels ajuts destinats en aquestes línies és de:

  • 18.000€ per autònoms i petites empreses.

  • 5.000€ per a ciutadans.

Podeu consultar les bases de les subvencions en aquest enllaç, així com presentar la documentació accedint als tràmits de la web www.camarles.cat per instància genèrica, o sol·licitant presencialment una còpia a l’Ajuntament, a través de l’oficina d’atenció al client amb cita prèvia, trucant al telèfon 977470007.

D’aquesta manera, l’Ajuntament es suma a complementar les ajudes de les diferents administracions, que s’hi han atorgat i s’estan atorgant actualment per pal·liar els efectes de la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19.

Aquestes ajudes, complementen també les ja aprovades, i que s’estan portant a terme com:

  • L’exempció del pagament de la taxa d’ocupació de les terrasses per part dels bars del municipi, des de l’abril fins al desembre.

  • L’ampliació de la terrassa per part dels bars, sense cap mena de cost.

  • L’exempció del lloguer per aquells bars, on l’immoble, és titularitat de l’Ajuntament, des de l’abril fins al juny.