Camarles.cat

RETIRADA DE LA CONSULTA POPULAR PEL CANVI DE NOM DEL CAMP DE FUTBOL” PLA DE BARRA”

DJI_0056

El passat dia 10/11/2020 es va signar per part de totes les forces polítiques existents a l’Ajuntament, l’acord de retirada de la consulta popular per possible canvi de nom del camp de futbol “pla de Barra” pel nom del Sr. Josep Bellés, que s’havia de portar a terme al desembre de 2020 a la ciutadania.

El motiu que va portar a la retirada, va ser la sol·licitud per part de la família del Sr. Bellés on mostrava la seva voluntat en que la consulta no s’efectués.

Un cop consensuat entre tots els portaveus de les forces polítiques representades a l’Ajuntament, ERC, La Veu, Junts per Camarles i Lligallos i la regidora No Adscrita, aquests també expressen la voluntat de respectar la petició de la família, i es decideix retirar la consulta i comunicar-ho a la comissió de participació ciutadana. Es van celebrar 2 reunions presencials amb les entitats per acomplir amb la normativa de la COVID-19, i una telemàtica amb les entitats que així ho van sol·licitar per informar-los de la retirada de la consulta.