Camarles.cat

NOVA LÍNIA DE SUBVENCIONS PER A AUTÒNOMS I EMPRESES DEL SECTOR TURÍSTIC DE CATALUNYA

Aquesta nova línia de subvencions consisteix en uns ajuts en forma d’aportació única per beneficiari amb imports que oscil·len entre els 1.000 i 10.000 € segons la tipologia de professional i empresa que el sol.liciti. 

Les bases reguladores de aquesta nova línia de subvencions per a autònoms i empreses del sector turístic de Catalunya afectades econòmicament per les conseqüències de la COVID-19, s’han publicat en el DOGC de 16 de juny (ORDRE EMC/82/2020, de 14 de juny).

Aquesta segona línia d’ajuts directes, impulsada pel Departament d’Empresa i Coneixement i dotada de 8,5 milions d’euros, està dirigida a tots els col·lectius del sector turístic que no van poder ser atesos amb la primera línia d’ajuts publicada el passat 15 d’abril, i que continuen necessitant la implicació urgent del sector públic per fomentar la seva recuperació.

Amb la publicació d’aquesta ordre es donen a conèixer els requisits i les condicions que cal complir per poder ser adjudicatari d’un ajut. Disposeu de les bases complertes en aquest enllaç.