Camarles.cat

LES TERRES DE L’EBRE A FITUR COM A DESTINACIÓ DE TURISME SOSTENIBLE

El Turisme Sostenible pel Desenvolupament és el protagonista de la 37ena edició de Fitur, donant veu als esforços que està fent el sector turístic per a contribuir al desenvolupament d’un nou model de sostenibilitat turística. Precisament les Terres de l’Ebre han estat escollides com una de les 100 millors destinacions sostenibles del món. Així ho ha decidit recentment l’associació internacional Global Green Destinations, en reconeixement a la seva gran biodiversitat i als seus valors mediambientals.

A la fira estan representats més d’una trentena d’ens públics i privats de la demarcació que hi participen de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, en la modalitat de promoció conjunta que estableix el conveni Corner. Les Terres de l’Ebre estan representades pels municipis d’Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Ascó, l’Ampolla, Alcanar, Camarles, Deltebre, Tortosa i pel Consell Comarcal de la Terra Alta.

Aquest saló professional aplega professionals del turisme de tot el món, motiu pel qual és una excel·lent oportunitat per establir o refermar relacions comercials amb operadors turístics internacionals. En aquest sentit, el president del Patronat de Turisme de la Diputació, Martí Carnicer, es reunirà aquest dimecres amb la Direcció General de Turisme d’Aragó per tractar vies conjuntes de promoció de la via verda de la Val de Zafàn; així com la promoció del camí de l’Ebre (GR-99) i el camí de Sant Jaume.

Camarles presenta nou catàleg per promocionar el municipi

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Camarles també ha presentat aquest dimecres a Fitur un nou catàleg turístic amb informació del municipi de Camarles i del Centre d’Interpretació de l’Arròs.

Feu un comentari