LA CONNEXIÓ DE LA COSTA MEDITERRÀNIA AMB EUROPA CENTRA LA CLOENDA DE LES JORNADES DE CICLOTURISME

Eurovelo 8, la ruta ciclista de llarg recorregut que connectarà la costa mediterrània amb Europa, ha centrat l’última de les sessions de les Jornades de Cicloturisme 2019, que organitza el Consell Comarcal del Baix Ebre, en el marc del projecte Baix Ebre Avant i que s’han celebrat a les instal·lacions d’Ebre Terra. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, va fer la cloenda de les jornades, en què van participar un total de quaranta-cinc representants d’empreses turístiques i de l’administració, entre elles l’oficina de turisme de Camarles. “L’organització d’aquestes jornades ha permès posar en contacte la iniciativa privada i la pública per tal de crear sinergies i potenciar el cicloturisme a les Terres de l’Ebre. I on s’ha conegut la ruta Eurovelo 8 que passarà pel territori i suposarà una oportunitat per incrementar els clients potencials tant nacionals com internacionals”, ha manifestat Faura.
L’Eurovelo 8, que resseguirà la costa Mediterrània de Grècia a Cadis, passarà per les Terres de l’Ebre i això permetrà l’accés a un nou públic internacional i nacional, que ajudarà a potenciar i millorar l’activitat cicloturística del Baix Ebre i del conjunt del territori. De fet, els traçats de llarg recorregut s’estan consolidant com a eixos dinamitzadors de la pràctica del cicloturisme, un fet important per a la captació de visitants i per posar en valor territoris fins ara poc visibles als mercats internacionals.
Durant la jornada van intervenir Vicente Hernàndez, responsable de comunicació del centre de coordinació de la xarxa Eurovelo a l’Estat; Carolina Tomàs, de la direcció general d’Infraestructures de Mobilitat i Montserrat Duran, de la direcció general de Turisme.