Camarles.cat

PRIMER CAP DE SETMANA DE L’ESPORT AL MUNICIPI

Les regidories de joventut i esports de l’Ajuntament de Camarles presenten el Cap de Setmana de l’Esport. Amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva i els valors de l’esport entre el jovent del municipi, s’ha organitzat un ampli seguit d’activitats gratuïtes durant el cap de setmana del 13 al 15 de març.

Divendres dia 13 de març.
El divendres per donar tret de sortida, a les 15.30 hores, es durà a terme activitats relacionades amb el basquet, posteriorment, a les 19:00 hores, es realitzarà un partit de futbol sala femení.

Dissabte dia 14 de març.
El dissabte dia 14, a les 8:00 hores, es durà a terme una masterclass de tir amb “balinera”, seguidament fins a arribar a les 13:30 hores hi haurà activitats de karate i twerk.
El mateix dia a la tarda, de les 16:00 fins a les 20:30 hores, es podran gaudir de les activitats de bàdminton i pàdel.

Diumenge dia 15 de març.
El matí del diumenge i per clausurar el cap de Setmana de l’Esport, tots els interessats podran realitzar a partir de les 09:00 hores una ruta BTT i a les 11:00 hores finalitzaran les activitats amb pàdel.

A les 19:00 hores tindrà lloc la XV edició dels Premis a l’Esport Camarlenc al Casal Camarlenc.

Totes les activitats són gratuïtes i per poder participar serà necessari una prèvia inscripció al web de l’ajuntament www.camarles.cat o bé, al correu electrònic joventut@camarles.cat