L’AJUNTAMENT DE CAMARLES RENOVA EL SEGELL INFOPARTICIPA 2018 QUE PREMIA LA TRANSPARÈNCIA DE LA INFORMACIÓ A LA WEB

L’AJUNTAMENT DE CAMARLES RENOVA EL SEGELL INFOPARTICIPA 2018 QUE PREMIA LA TRANSPARÈNCIA DE LA INFORMACIÓ A LA WEB.

L’Ajuntament de Camarles ha aconseguit renovar el Segell ‘Infoparticipa’ en reconeixement a la qualitat i transparència en la informació del seu web municipal (www.camarles.cat). Amb un 87% de compliment dels 52 indicadors avaluats, Camarles millora en gairebé un 4% el seu percentatge de l’edició anterior i serà un dels cinc municipis distingits de les Terres de l’Ebre, juntament amb Amposta, l’Aldea, La Ràpita i Alcanar.

Aquest reconeixement s’atorga anualment pel Consell Certificador d’Infoparticipa, presidit per la rectora Margarita Arboix i Arzo de la UAB. El Mapa InfoParticipa és un producte del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona, resultat d’haver desenvolupat i validat l’any 2012 el Mapa de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya.

L’alcaldessa de Camarles, Sandra Zaragoza , va recollir el guardó ahir dimecres, 13 de març, en l’acte oficial d’entrega dels reconeixements a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB. “L’aposta per la transparència d’aquest Ajuntament és clara i inequívoca. Treballem dia a dia i de forma incansable per millorar i ampliar la informació que tenim al web municipal per tal de permetre l’accés de la ciutadania a totes les dades que els puguin interessar”, ha destacat la sra. Sandra Zaragoza.

En paraules de la regidoria de Promoció Econòmica i Comunicació, Bàrbara Curto, “aquest distintiu és una garantia que l’Ajuntament treballa per donar una informació transparent i transversal a la ciutadania i s’ha mostrat molt satisfet per la continuïtat que se li ha donat a aquesta línia de treball els darrers anys”.

La visualització del Segell es pot veure a través del Mapa Infoparticipa: