L’AJUNTAMENT CONFIRMA EL PRIMER CAS DE COVID-19 A LA POBLACIÓ.

L’Ajuntament de Camarles confirma el primer cas de coronavirus a la població.

El comitè d’urgència de l’Ajuntament de Camarles es va reunir aquest dimarts amb el cap de la Policia Local després de tenir la confirmació de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, que un dels casos detectats dimarts podia ser del municipi.

Ahir dimecres, es va comunicar oficialment que entre els 41 casos confirmats a les Terres de l’ebre, un era del nostre municipi.

Segons Sanitat, es tracta d’un home de vuitanta-un anys i que està confinat a casa seva.

L’Alcalde Josep Antoni Navarro ha insistit que aquest cas ens ha de fer extremar més les prevencions i que Camarles i Lligallos s’han de confinar a casa seva, i sols sortir quan sigui estrictament necessari. Les compres efectuar-les un cop a la setmana, guardar la distància reglamentaria, netejar-se freqüentment les mans, passejades curtes només per cobrir les necessitats fisiològiques de la mascota, etc.

Per aquest motiu s’intensificaran els controls policials per evitar desplaçaments no justificats.

Per una altra banda, es recorda que des de l’Ajuntament s’està oferint un servei d’ajuda a domicili format per voluntaris, per a persones que formen part del col·lectiu de risc i no tinguin família que els pugui ajudar.

També s’intensificarà la neteja i desinfecció als punts més concorreguts i sensibles dels nostres pobles, realitzant una polvorització amb atomitzadors i polvoritzadors

2 comentaris a “L’AJUNTAMENT CONFIRMA EL PRIMER CAS DE COVID-19 A LA POBLACIÓ.”

 1. Hola soc de lligallo
  Yo vaix totes les semanes a netejar la casa de una dona gran y el seu fill que no asta ve.
  Hi ha lagun problema, necesito algun documen per puguer anar???

  • Bon dia,

   En principi, si són persones vulnerables i necessiten algú que els ajudi es pot fer, sempre amb les prevencions recomanades per Servei de Salut de la Generalitat. En principi per realitzar desplaçaments necessitaries el certificat autoresponsable de desplaçament, per si el cos de policia li sol·licita. Adjunto l’enllaç per poder descarregar-lo; però no estaria de més que truques a Serveis Socials 977445308 perquè li donessin més informació.

   Si necessita alguna cosa més, estem a la seva disposició.

Els comentaris estan tancats.