Torna la XVIII Jornada Gastronòmica de la Baldana d’Arròs de Camarles.
Cada poble disposa d’una gastronomia amb sabors característics derivats de la qualitat dels seus productes alimentaris. La cuina de Camarles reflexa la unió de productes de qualitat, de tradició i de modernitat. El pròxim dissabte 27 d’agost torna la Jornada Gastronòmica de la Baldana d’Arròs, on tots els amants de la bona cuina ho podran comprovar.
Enguany aprofundim més amb la baldana d’arròs i amb experiències pròpies d’experts locals sobre l’elaboració tradicional amb una taula rodona el mateix dissabte a les 11 del matí, al Casal d’Avis Balcó del Delta, amb Joan Melich Pujol, Armando Curto, Juanito Martínez i Amado Cebolla com a moderador.
La Jornada Gastronòmica de degustació començarà a les 19:00 hores, a la torre de Camarles, amb l’acte d’obertura de l’alcalde de Camarles, el Sr. Ramon Brull, la regidora de Promoció Econòmica, la Sra. Verònica Villa i l’alcalde de l’Aldea, el Sr. Xavier Royo, qui en farà la inauguració.
Els tiquets es posen a la venda el 22 d’agost a l’Ajuntament de Camarles, al preu de 10 euros 5 degustacions i 1,50 euros la consumició. El mateix dia de la jornada també es vendran tiquets i consumicions al recinte.
Per a l’edició d’enguany es presenta un nou format de tardeo per a captar l’interès de les persones més joves i xaladores.
Us informem que utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir informació dels usuaris que accedeixen a la web. Més informacióAcceptarPolítica de privacitat