IDENTIFICATS 7 JOVES PER SALTAR-SE LES MESURES DE L’ESTAT D’ALARMA

Agents de la Policia Local de Camarles i el cos de Mossos d’Esquadra de l’Ametlla de Mar, van identificar a 7 joves del municipi pel trencament de les mesures de seguretat de l’estat d’alarma sanitària per la COVID-19, establertes al RD 463/2020.

Els fets van succeir el passat diumenge 10 de maig, a les 01:10 hores, quant agents de la Policia Local van rebre un avís pel fort soroll i crits a un magatzem del municipi. Els agents es van desplaçar al lloc, i van poder comprovar un fort soroll i sarrabastall dintre del magatzem. Seguidament van sol·licitar suport al cos de Mossos d’Esquadra, que ràpidament van destinar dues patrulles als llocs dels fets.

Els agents de la Policia Local es van adreçar al magatzem i van identificar a cinc joves. Després d’efectuar un escorcoll, van localitzar dos joves més, que estaven amagats a un pati que comunica amb el magatzem.

En el moment de ser sorpresos els joves pels agents, cap dels set feia ús de les mesures establertes al RD 463/2020, pel qual es declara l’estat d’alarma per la gestió de la crisi sanitària de la COVID-19. A més, un dels joves ha estat proposat per a una denúncia administrativa per lata de respecte als agents de l’autoritat, reflectit a la Llei 4/2015 de Seguretat Ciutadana.

Finalment, la Policia Local, també ha volgut posar en manifest el comportament exemplar de la majoria dels veïns i veïnes del municipi que han fet cas de les indicacions decretades durant el període d’alarma.