EL MUNICIPI DISPOSA DE 10 NOUS PUNTS WIFI GRATUÏTS EN DIFERENTS ESPAIS PÚBLICS DE CAMARLES I LLIGALLOS

Aquest nou servei, que s’ha finançat amb una subvenció de la Comissió Europea, dóna cobertura tant a espais públics com seus de l’Ajuntament.

Camarles i Lligallos disposen des d’aquesta setmana de 10 punts d’accés wifi gratuït instal·lats en diferents espais i equipaments públics del municipi. Tota la ciutadania, a través de qualsevol dispositiu mòbil o tablet, podrà connectar-se gratuïtament a la zona de cobertura d’aquests punts i navegar a una velocitat mínima de 30 Mbps. Amb el desplegament d’aquesta xarxa lliure d’accés a internet, es facilita a la població la cerca d’informació i l’ús social de la xarxa de manera ràpida i còmoda.

Aquesta instal·lació ha estat finançada amb 15.000 euros procedents d’una subvenció de la iniciativa WIFI4EU de la Comissió Europea.

Els punts on s’ha instal·lat aquesta xarxa Wifi són: 

Camarles
Torre de Camarles, Casal d’Avis, plaça del Mercat, Ajuntament, Casal Camarlenc, plaça dels Presidents, Pavelló Poliesportiu i Camp de Futbol.

Lligallos
Plaça de l’Església, Dependències Municipals i al Parc de la Infància.

El servei té un radi de cobertura d’uns 100 metres i la connexió que s’ofereix des de cada punt és d’alta qualitat, amb un mínim de 30 Mbps. S’hi pot accedir des de qualsevol dispositiu mòbil, tablet o portàtil i per a connectar-s’hi només cal cercar dins el llistat de xarxes wifi disponibles “DelinternetWifi4EuAjuntament”.