EL GRUP USK TERRES DE L’EBRE CELEBRARÀ EL 44È MEETUP A CAMARLES

Aquest dissabte, 3 de febrer, el grup de dibuix Urban Sketchers Terres de l’Ebre (USK Terres de l’Ebre) celebrarà el seu 44è MeetUp a Camarles. El grup es reuneix el primer dissabte de cada mes a les 10 del matí per gaudir de la seva passió per dibuixar.

Els Urban Sketchers Terres de l’Ebre estan formats per dibuixants que es reuneixen per capturar en dibuix els paisatges i la vida quotidiana de les Terres de l’Ebre. El grup té com a objectiu donar a conèixer la riquesa dels paisatges locals, incloent-hi els pobles, la costa de l’Ebre, el Delta, la muntanya, la gent, la flora i la fauna. A través dels seus dibuixos, segueixen els objectius i el manifest del grup internacional Urban Sketchers.

Després de cada trobada, els dibuixos es fotografien i es comparteixen al compte d’Instagram del grup, arribant a tot arreu. El compte d’Instagram és el lloc on es pot seguir tota l’activitat del grup i estar al dia de les seves creacions.

El grup convida a tothom a unir-se a les seves trobades, tant artistes com aficionats, ja que no cal ser un expert en dibuix per participar. Qualsevol material i tècnica són vàlids, i no hi ha límits d’edat per unir-se a aquesta passió per capturar la bellesa dels entorns urbans i naturals de les Terres de l’Ebre.