COMUNICAR INCIDÈNCIES A L’AJUNTAMENT AMB BANDOS.ES

L’aplicació de comunicació local via mòbil Bandos.es, ha actualitzat les seves versions per a Android i IOS. Aquesta nova actualització porta com a principal novetat aquesta eina, que serveix com a canal directe de comunicació de les incidències en l’equipament urbà amb l’Ajuntament de Camarles.

El fet de comunicar incidències a les administracions públiques sol ser una tasca tediosa per al ciutadà. Però a partir d’ara, al municipi de Camarles, serà possible i fàcil gràcies al funcionament de l’aplicació Bandos.es.

El veí o usuari ha de descarregar l’aplicació Bandos.es amb la què, d’una manera senzilla, ràpida i gratuïta pot comunicar els incidents o problemes que detecti en el municipi: clavegueram, voreres i calçades, enllumenat, escombraries, cementiris, neteja, mobiliari urbà, parcs i jardins, etc.

Per comunicar una incidència per primer cop s’hauria de registrar amb el nom, correu electrònic i una contrasenya; el telèfon és opcional. Un cop registrat, es guarden les dades. En altres ocasions, ja no serà necessari tornar a registrar-se; sols heu d’elegir una contrasenya i recorda-la per a altres ocasions. Un cop registrats, només cal realitzar una foto a la incidència, seleccionar la tipologia i enviar. Per geolocalització, l’aplicació s’encarrega de detectar de forma automàtica les coordenades exactes en què s’ubica la mateixa. Tot i així, l’usuari també pot fer-ho manualment si decideix enviar l’avís en un altre moment des d’un altre lloc.

Posteriorment, es pot adjuntar una breu descripció. Un cop enviada, el responsable designat rebrà notificació d’aquesta. A partir d’aquest moment, s’inicien els tràmits per donar solució a la incidència detectada. Un cop resolta, el ciutadà rep una notificació al seu mòbil.

Una altra categoria nova és la de Mascotes. Les persones que trobin un animal perdut, podran pujar-lo al tauler de mascotes de l’aplicació, amb imatge, text i localització GPS.