CAMARLES, L’ALDEA I DELTEBRE FINALITZEN LES OBRES DE REPARACIÓ DEL DIPÒSIT D’AIGÜA DE LA MANCOMUNITAT DELTA3

Aquest mes de juliol es van finalitzar les obres de reparació del dipòsit d’aigües de la Mancomunitat Delta3, la qual està conformada per l’Ajuntament de Deltebre, l’Ajuntament de l’Aldea i l’Ajuntament de Camarles i que s’encarrega de garantir el subministrament de l’aigua de boca als veïns i veïnes de les poblacions.

Aquesta actuació, valorada en 149.810,37€ ha suposat la inversió més rellevant de la Mancomunitat durant els seus últims 30 anys i ha permès millorar les condicions en les que es trobava el dipòsit, el qual presentava mancances estructurals i posava en perill el subministrament d’aigua.

L’execució de les obres ha consistit amb la demolició i la substitució dels elements estructurals, la reparació dels murs i pilars, el segellat de les esquerdes, i la corresponent col·locació dels nous elements que permeten millorar l’adequació del dipòsit.

Aquest matí, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, l’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, i l’alcalde de Camarles, Toni Navarro, han visitat les obres efectuades i han començat a valorar futures inversions a dur a terme per seguir millorant l’eficiència del subministrament d’aigua de les tres poblacions.