CAMARLES I LLIGALLOS AMB LA MARATÓ DE TV3

Aquest passat 15 de desembre es va celebrar una nova edició per la Marató, aquest cop destinada a la investigació de la còvid-19.

Tal i com vam avançar, aquest any va tenir un format diferent donat a la pandèmia, però tot i així, i gràcies a les entitats del municipi, es van poder realitzar molts actes i recaptar una quantitat superior a la de l’any passat.

Vam començar el dia 08 de desembre amb la visita del tió Pere a la fira de Nadal organitzada per l’associació de comerç. Els quintos i quintes del 2003 es van encarregar de fer-lo cagar i donar “xuxes” als nens i nenes que s’aproximaven.

Des de l’ajuntament, es van portar a les escoles de Lligallos i Camarles l’obra infantil “Preparem el Nadal” . Tornem a donar les gràcies a les escoles per la seva predisposició a l’haver permès realitzat aquests espectacles en horari lectiu.

Des de l’IES de Camarles es va fer una xocolatada solidaria.

Des de la Llar d’infant “El racó del petit” es van vendre detallats de Nadal fets pels infants, així com la venda de taronges i mandarines de l’hort de la llar a les famílies.

Des de la Penya Barcelonista dels Lligallos, durant els entrenaments es van fer xuts a porteria i per cada gol que feien, tant els jugadors com l’associació, es feia un petit donatiu a favor de la Marató.

Des de l’AFA de l’escola Sant Àngel de Camarles, es va fer un berenar solidari, on van participar pares i mares en l’elaboració de dolç i salat per la seva posterior venta.

Des de l’AMPA de l’escola Lligallo del Gànguil, es van recaptar fons el dia del teatre amb una guardiola solidaria.

I per últim, des de l’associació de Comerç de Camarles i Lligallos es van repartir bústies solidaries per tots els comerços del poble durant tot el mes de desembre.

Tots aquests actes es van portar a terme durant el mes de desembre, i tot i que molts es feien a porta tancada, no són menys importants i dignes de reconeixement i agraïment per part de l’Ajuntament.

En total es va recaptar un total de 1.112,98€.

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS PARTICIPANTS!!!!!!!