De l’11 al 13 d’octubre, el pavelló poliesportiu de Camarles acollirà la primera edició de Xoco Fusió, un esdeveniment dedicat a la xocolata i la pastisseria que promet ser una experiència inoblidable per a tots els amants del dolç.
La inauguració de Xoco Fusió 2024 tindrà lloc l’11 d’octubre a les 19.00 h. A continuació, a les 20.00 h, el tècnic de Puratos, Josep Ramon Cuadras, oferirà una demostració i xerrada sobre la seva visió de la pastisseria, destacant l’elegància en la presentació dels seus pastissos.
La primera jornada finalitzarà amb la Gala dels Quintos i Quintes 2006 a les 23.30 h, seguida d’una festa de reggaeton amb els DJs David Navarro i Mark Ruiz.
El 12 d’octubre, el festival obrirà les portes a les 10.30 h amb un taller infantil de xocolata, organitzat per Germans Marin, adreçat a nens de 4 a 12 anys. A més, hi haurà una taula rodona sobre la “Història viva del delta” i una xerrada de Valero Munté, un reconegut mestre pastisser que compartirà la seva experiència i el seu llibre “Valero: Sabors i Textures, Aromes i Sensacions”.
La tarda del mateix dia, a les 17.30 h, Paula Rué, una jove camarlenca promesa de la pastisseria, realitzarà un showcooking que no us podeu perdre.
El 13 d’octubre, el festival continuarà amb un tast de vins i xocolata a les 12.30 h, seguit de dues demostracions de showcooking amb el prestigios pastissers Gerard Fresquet i Judith Morales.
La cloenda de Xoco Fusió 2024 tindrà lloc a les 20.00 h, després d’un cap de setmana ple d’activitats, sabors i tradicions que celebraran l’art de la pastisseria i la xocolata.
19.00 h | Inaguració Xoco Fusió 2024 Pavelló Poliesportiu de Camarles.
19.15 h | Parlament inaugural, a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, el Sr. Sergi Curto, i l’alcalde de Camarles, el Sr. Joan Curto.
20.00 h | Degustació i xerrada de Josep Ramon Cuadras Tècnic de Puratos, realitza habitualment una tasca intensa de formació per tot el territori espanyol a través de cursos i demostracions. Els seus pastissos sempre posen en relleu la sobrietat i l’elegància amb què concep la presentació per obtenir bons resultats en decoració.
21.00 h | Tancament del recinte
21.15 h | Sopar de Quintos i Quintes 2006 Sopar dels quintos i quintes 2006 Restaurant Cafès & Pizza
23.30 h | Gala dels Quintos i Quintes 2006 Presentació de tota la quinta 2006 de Camarles i dels Lligallos. Pavelló Poliesportiu de Camarles
00.30 h | Festa Reggaeton. Festa dedicada a la quinta del 2006, oberta a tothom, amb Dj David Navarro i Mark Ruiz (Jewels Groups). Pavelló Poliesportiu de Camarles
12 D’OCTUBRE
0.30 h | Obertura Xoco Fusió 2024
10.30 h | Taller infantil de xocolata. Organitza i patrocina Germans Marin. Edats de 4 a 12 anys Els participants han de venir amb davantal
11.30 h | Taula rodona “Història viva del delta” amb Marin Navarro, Valero Munté, Xavi Benet i Manolo Fresquet.
12.30 h | Xerrada “L’art Dolç” amb Valero Munté. És un mestre pastisser conegut pel seu treball a la Pastisseria Valero a Móra d’Ebre. Ha escrit un llibre titulat “Valero: Sabors i Textures, Aromes i Sensacions”, que presenta una varietat de tècniques i receptes de pastisseria.
14.00 h | Tancament del recinte
17.00 h | Obertura del recinte
17.30 h | Showcooking de reposteria amb Paula Rué. És una jove camarlenca destacada en l’àmbit de la pastisseria. És alumna de l’Institut Dertosa de Tortosa i va estar seleccionada com a finalista en la segona edició del Concurs Generació Belcolade, que busca els millors xocolaters promesa d’Espanya.
20.00 h | Tancament del recinte
OKTOBERFEST
18.30 h | Inici Oktoberfest Camarles
18.30 h | Dj Francesc i venda de cervesa Exterior Pavelló Poliesportiu de Camarles
20.30 h | Concert Versió Original Exterior Pavelló Poliesportiu de Camarles
22.00 h | Concurs pols de ferro masculí i femení Exterior Pavelló Poliesportiu de Camarles
23.30 h | Concert Bulsara – tribut a Queen Pavelló Poliesportiu de Camarles
En acabar | Dj Pd.Onea Pavelló Poliesportiu de Camarles
02.30h | Tancament
13 D’OCTUBRE
10.30 h | Obertura Xoco Fusió 2024
10.30 h | Acte nounats. Benvinguda als xiquets i xiquetes nascuts el 2023 al municipi de Camarles. Acte exclusiu per als familiars.
12.30 h | Tast de vins i xocolata amb Llúcia Castaño. Venda de tiquets al recinte. Preu: 12 euros.
14.00 h | Tancament del recinte
16.00 h | Moros i Cristians a Camarles Inici a la torre de Camarles, passant pels carrers Trenta i Vint-i-tres, finalitzant a la plaça dels Presidents.
17.00 h | Obertura del recinte
17.30 h | Showcooking amb Gerard Fresquet Reconegut pastisser de Deltebre, conegut per les seves creacions artesanals i innovadores. La seva pastisseria, Fresquet, és una empresa familiar amb tres generacions d’artesans des del 1953.
18.30 h | Showcooking amb Judith Morales És la quarta generació de forners i pastissers, amb una tradició familiar de 113 anys al municipi. Actualment, és tècnica superior en direcció de cuina i pastisseria, i també docent. Es caracteritza per la seva activitat constant i amb inquietuds d’aprendre nous mètodes en el món de la pastisseria.
Us informem que utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir informació dels usuaris que accedeixen a la web. Més informacióAcceptarPolítica de privacitat