SALUT NOTIFICA TRES POSITIUS DE COVID-19 A CAMARLES

El servei de vigilància epidemiològica de les Terres de l’Ebre ha confirmat un brot de coronavirus a dos municipis de les Terres de l’Ebre: Xerta i Camarles, amb el focus en un claustre de professors de l’Institut del Perelló.

Segons indica el Departament de Salut, actualment hi ha 4 casos positius per PCR i s’està realitzant el seguiment a 46 contactes. El primer cas que va presentar símptomes va fer-ho el 30 de juny. En aquest moment no hi ha cap cas hospitalitzat.

Ahir, l’alcalde va comunicar per les seves xarxes socials els tres casos confirmats al municipi. Tots tres estan en aïllament domiciliari.

Els tres contagis han estat en dos brots diferents. 

Des de l’Ajuntament de Camarles s’insisteix en el compliment de les recomanacions bàsiques per evitar la transmissió de la Covid-19.
No volia arribar una altra vegada a donar-vos notícies com aquesta, però valgui per conscienciar-vos a totes i a tots de què no ens hem de relaxar a davant la pandemia de la Covid-19.
Tenim confirmats dos casos nous de contagi al municipi. Lleus però, perquè sembla que el virus està mutant.
Recordeu: distància, mascareta, mans.
I si us trobeu en necessitar d'assistència mèdica, truqueu al:
CAP Camarles ...977470561 (de 8 h. a 15 h.) CAP L'Aldea.........977451213 (assistència continuada),
Demà entra en vigor l'ordre del PROCICAT de l'us obligatori de les mascaretes.
Ens acaben de confirmar un nou cas de contagi, aquest és asimptomàtic i està en aïllament domiciliari. Ja van tres avui, en dos brots diferents.
Sense cap intenció de ser alarmistes, he donat instruccions per activar tots els protocols de seguretat. En principi i de manera informativa es duran a terme controls per a que tota la ciutadania compleixi les mesures de seguretat i protecció recomanades per #SANITAT i que tots i totes coneixem.