JORNADA TÈCNICA D’INCORPORACIÓ DELS JOVES A L’AGRICULTURA

Ahir dijous a l’Ajuntament de Camarles va tenir lloc la jornada tècnica “Incorporació dels Joves a l’Agricultura”. Amb aquesta jornada, el nou servei d’ocupació de Camarles “PorTalent”, ha donat el tret de sortida al calendari d’activitats previst per aquest 2019.

L’alcaldessa Sandra Zaragoza i la regidora de Promoció Econòmica, Bàrbara Curto van dónar la benvinguda a tots els assistents a la Jornada. La tècnica d’ocupació “PorTalent” Claudia Tapalaga, va realitzar una breu explicació del servei i va donar pas a les ponències del dia.

La jornada se va dividir en tres blocs: el primer bloc  a càrrec de Laura Solé, tècnica del JARC, va informar dels ajuts per a la incorporació dels joves a l’agricultura.

Per al segon bloc el gerent de la Consultoria 4e de Camarles, Eduard Miralles, va enumerar les maneres de fiscalitzar aquesta incorporació. I per finalitzar la jornada, en Miquel Querol, professor de l’Escola de Capacitació Agrària d’Amposta va explicar el funcionament de l’itinerari formatiu d’una nova incorporació i va fer un incís sobre la importància d’estar ben format per a fer una bona gestió de l’activitat agrària.

El propòsit de la xerrada era informar, assessorar i solucionar els dubtes dels joves a l’hora d’emprendre una activitat agrària.