L’AJUNTAMENT TREU A LICITACIÓ LES OBRES DE RENOVACIÓ DEL CLAVEGUERAM I MILLORA DE L’ACCESSIBILITAT A LA RAMBLA PRESIDENTS

L’Ajuntament de Camarles ha iniciat el procés de licitació per a la contractació de l’execució de les obres de renovació del clavegueram i millora de l’accessibilitat a la Rambla Presidents (Carrer Vint-i-quatre). El termini per a la presentació d’ofertes conclourà el pròxim 21 d’octubre a les 9:00 hores.

Actualment, la Rambla Presidents es troba en un mal estat de conservació, amb el paviment aixecat per les arrels dels pins i un tram de clavegueram afectat. Les obres afectaran tot el paviment de la rambla, que té 108 metres de longitud i 8 metres d’amplada, així com el paviment del carrer adjunt, que presenta amplades de 4,50 i 1,50 metres.

Descripció de les obres:
Talls en el paviment: Es delimitarà la zona a arranjar amb talls en el paviment asfàltic.
Demolició: Amb una retroexcavadora, es retirarà tant el paviment asfàltic com el de la rambla, intentant conservar la vorada existent.
Excavació: S’excavarà 10 cm sobre la base existent del vial i 30 cm a l’interior de la vorera, eliminant totes les arrels.
Substitució del clavegueram: Es substituiran els trams afectats del tub de clavegueram.
Nova base de regularització: S’instal·larà una nova base de tot-u artificial de 30 cm de gruix, degudament regada i compactada.
Rehabilitació de la vorera: Es col·locaran les peces de la vorada i els guals de vianants.
Pavimentació: Es formaran el paviment de la rambla amb formigó imprès de 15 cm de gruix i es pavimentarà el vial amb aglomerat asfàltic de 8 cm de gruix.

Beneficis per als veïns
Amb aquesta actuació, l’Ajuntament busca millorar l’accessibilitat i la qualitat de vida dels veïns, oferint un espai públic més segur i estèticament agradable. La durada estimada de les obres és de 4 mesos.

Enllaç licitació

Per a més informació, podeu contactar amb l’Ajuntament de Camarles.