CARNAVAL 2023

Els dies 17 i 18 de febrer, Camarles celebra el Carnaval 2023. Després de l’anterior edició, en la qual hi va haver encara alguna restricció sanitària, aquest any hem de viure més que mai el carnaval. Des de l’Ajuntament volem fer una crida a la participació perquè petits i grans ens disfressem i sortim a gaudir de les activitats organitzades.

El divendres 17 de febrer se celebrarà el Carnaval Infantil i Festa del Pijama, i el dissabte 18 de febrer, les activitats centrals del Carnaval amb la Rua i la Festa de Carnaval.

Aquest any les activitats de la festa infantil, festa del pijama i la festa de Carnaval se celebraran al Pavelló Poliesportiu.

Bases dels concursos i premis.

Els premis de Carnaval es lliuraran en forma d’una retribució monetària al portador en les quantitats estipulades en els següents punts.

Si al moment de la festa el jurat creu que de totes les disfresses presentades en qualsevol categoria no compleixen les normatives establertes, el premi o premis es quedaran deserts.

Quant al ball de disfresses, passades les 17:30 h no s’admetran inscripcions al concurs.

INFANTIL Els premis infantils consistiran en 3 categories de 100, 80 i 75 euros compresos entre 0 i 12 anys.

Qualsevol premi infantil pot ser atorgat a nens/es, entre 1, 2 o 3 integrants com a màxim. Si són 4 o més nens/es optaran directament al premi a comparsa infantil.

COMPARSES INFANTILS S’entendrà per comparsa infantil tot aquell grup de 4 o més nens/es que es presentin al concurs igual i/o de la mateixa temàtica.

Els premis de comparses infantils consistiran en 3 categories de 175, 150 i 100 euros compresos entre 0 i 12 anys.

Totes les comparses infantils que es presentin el divendres de carnestoltes infantil se’ls recordarà que el premi s’entregarà el dissabte, juntament amb la resta de categories. Els premis individuals adults consistiran en 3 categories de 100, 80, 70 euros.

INDIVIDUAL ADULT S’entendrà per premi individual adult tota aquella persona o persones majors de 13 anys però no més de 3 integrants. Mentre un dels integrants de l’individual, duo o trio tingui 13 anys o més, se’ls identificarà com Individual adult.

Els premis individuals adults consistiran en 3 categories de 100, 80, 75 euros.

COMPARSES S’entendrà per premi de comparsa tot aquell grup de 4 o més persones en les quals hi hagi un mínim d’un integrant d’aquest grup amb 13 anys o més. Els premis de comparses consistiran en 3 categories de 175, 150 i 100 euros.

CARROSSES S’entendrà com a carrossa tota aquella plataforma, carreta o element d’un mínim d’1,5 metres de llargada connectada indiferentment a un cotxe, tractor o camioneta de qualsevol classe. Camionet o vehicle “pick-up” inclòs.

Els premis de carrosses consistiran en 4 categories de 400, 300, 200 i 100 euros. Es reitera que si el jurat creu que si alguna carrossa no mereix algun dels premis esmentats, es quedarà desert.

Programació

17 DE FEBRER

17:00 hores CARNAVAL INFANTIL al Pavelló Poliesportiu, amb berenar per a tots els participants, festa i premis a les millors disfresses individuals. I molt de confeti!

23:59 hores FESTA DEL PIJAMA
Dj Lluís Torralbo i  The Memories Evolution: Dj Dario i Dj Timmy al Pavelló Poliesportiu.

Entrada gratuïta si vens amb el pijama i 5 € si vens amb roba normal. La roba esportiva no es considerarà pijama.

18 DE FEBRER

17:00 hores Concentració i inscripcions de disfresses, carrosses i comparses a la Torre de Camarles

17:30 hores RUA DE CARNAVAL amenitzada per LA MEGA PUBILLA
La rua iniciarà el seu recorregut pels carrers de la població (Carrer Trenta, Vint-i-tres i Tres fins al Pavelló Poliesportiu). En arribar es farà desfilada de les colles, carrosses i comparses.

20:00 hores Entrega de Premis
En acabar la Rua, al Pavelló Poliesportiu

21:00 hores SOPAR per a tots els inscrits. Inscripcions a l’Ajuntament de Camarles. Hi ha temps fins al dimecres 15 de febrer.

Preu: 3€. Inclou taula, cadira, pica-pica, coberts, beure. Tu et portes el sopar de casa.
Preu: 5€. Inclou taula, cadira, pica-pica, coberts, beure i plat de fricandó de porc.

00:30 hores FESTA DE CARNAVAL al Pavelló Poliesportiu, de la mà de Bar Musical Soterrani.