Camarles.cat

L'Alcalde

Benvingut al portal web de l’Ajuntament de Camarles, un instrument primordial d’accés a la informació i als serveis municipals i una finestra que apropa i mostra el nostre municipi al món.
Animo a utilitzar-lo, perquè, a més de trobar tota la informació que necessiti sobre l’Ajuntament: regidories, convocatòries, activitats, notícies, etc., és un excel·lent canal de comunicació entre la ciutadania i els seus representants municipals, un element eficaç que ens aproxima i des del qual pot tramitar documents, consultar dubtes o fer suggeriments, entre altres prestacions.
Com a responsables municipals, el nostre deure és oferir els millors serveis als camarlencs/ques i lligallencs/ques, i fomentar i facilitar la seva participació en la vida pública, per a procurar una millor qualitat de vida tant al municipi. I, avui, una eina fonamental per a aquesta comesa és la xarxa de xarxes, a través de la qual també mostrem i oferim per a la seva visita tota la nostra riquesa cultural, centre d’interpretació, gastronomia i festes.

Data de Naixement: 13/08/1954
Lloc de Naixement: Tortosa
Contacte: janavarro@camarles.cat
Partit Polític: ERC Camarles i Lligallos
Membre de la Junta de Govern: Si
Membre de Comissions Informatives: Si

Sóc nascut a Camarles, a la cantonada de l’antic carrer La Parra en el carrer Juan de la Cierva, ara carrer Setze. Fins als quinze anys vaig estudiar a Camarles, els mestres de llavors eren polivalents en tots els sentits; a partir de llavors i ja per finalitzar el batxillerat en condicions i nivell adequat, anàvem a l’Institut Joaquim Bau de Tortosa. Allí vaig acabar el batxillerat i l’anomenat C.O.U., o revàlida, pas previ per entrar a la universitat. Però motius econòmics em varen portar juntament en els meus companys d’estudis a fer cursos de preparació per entrar a treballar a la banca a la desapareguda Acadèmia Cots de Tortosa. Tan aviat com vàrem estar preparats per fer-ho, vaig opositar a les convocatòries de les entitats bancàries. Vaig fer-ho al Banco Central (desaparegut), i a la Caja de Ahorros Provincial de Barcelona, on vaig superar les oposicions i em varen contractar.

Vaig començar a treballar a Vic, a una entitat d’estalvi, de caràcter benefica social, com era llavors la Caixa d’Estalvis Provincial de Barcelona, fundada per la Diputació de Barcelona; després esdevingué la Caixa de Catalunya, i actualment absorbida pel BBVA (coses de l’Ibex35). Vaig estar-hi quatre anys, per les ‘barcelones’, primer a Vic com he dit, després uns mesos a Santa Coloma de Gramenet i definitivament vaig tenir la destinació a Vilanova i la Geltrú. Després per poder treballar prop de casa, vaig opositar a la Caixa de Tarragona i ho vaig aconseguir. En aquesta extraordinària entitat vaig fer la resta de la meva vida laboral, al Poble. En definitiva estic parlant de quaranta-tres anys de vida professional en què, els últims, vaig haver de suportar una feina purament comercial, que res tenia a veure en la meva vocació de servei que tenien les caixes a les quals havia treballat sempre. Vull dir en això que de ser entitats de caràcter “benèfiques socials”, per polítiques i corrupteles que tots coneixem dels últims anys a l’Estat espanyol i també al País, les varen espoliar per convertir-les en empreses de l’Ibex, perquè feien nosa, per competitives i populars.

A 56 anys em vaig prejubilar, dedicant-me a les meves aficions: la família, els amics, conrear la terra, practicar l’esport del ciclisme, la caça en gossos de rastre, la política, gestiona algunes entitats,…… tinc temps per a tot, i si no, me’l busco.
M’agrada tant la gent, la meva gent, que fins i tot ara, també em vull dedicar a servir-vos, i com alcalde en tinc la millor de les oportunitats. Espero no defraudar a quasi ningú.

Us semblarà estrany però no tinc cap sou assignat com alcalde. Ni penso tindre’l. M’acolliré com la resta de regidors a rebre les indemnitzacions per assistències que fixi el ple de la corporació. Això repercutirà en l’alliberament d’una partida pressupostaria, que podrem dedicar a la contractació de persones que també us puguin servir. Sobretot, si potser, aturats, i joves que entren al mercat laboral.

Dir-vos també que estic a la vostra disposició per a tota mena de consultes i peticions. De moment la meva agenda està oberta. I si estic disponible us atendré. Sempre que les obligacions m’ho permeten, així ho faré. Si no puc, serà perquè estic al Consell Comarcal on sóc conseller, al Viver d’Empreses de Camarles on sóc el president, o en alguna de les moltes representacions que se m’han assignat com alcalde i com a conseller. On per descomptat, també us estaré servint des d’un altre àmbit institucional.

Formació
Estudis Acadèmics de banca professional i economia

Trajectòria Professional
– Professional de Caixa d’estalvis
– Pagès

Trajectòria política
– Militant des del 2002
– Regidora de l’Ajuntament de Camarles des del 2003 fins a l’actualitat.
– Conseller del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Notícies

Informació

 • Alcalde de Camarles

 • Regidor d’Urbanisme

 • Regidor de Governació

 • Regidor de Joventut

 • Regidor d’Ocupació

 • Regidor de Turisme

 • Regidor de promoció Econòmica

Membre de Comissions Informatives:

 • Governació, Urbanisme, Indústria, Medi Ambient, Agricultura i Serveis.

 • Hisenda i Especial de Comptes.

 • Joventut, Festes, Esports, Promoció Econòmica, Comunicació, Participació Ciutadana i Transparència.

 • Ensenyament, Cultura, Benestar Social i Sanitat.

Representació en els organismes:

 • Representant titular a la Mancomunitat Delta Tres.

 • Representant suplent al Consell Escolar del Col·legi dels Lligallos.

 • Representant suplent al Consell Escolar del Col·legi Sant Àngel.

 • Representant suplent al Consell Escolar de l’I.E.S Camarles.

 • Representant suplent al Consell Escolar de la Llar d’Infants “Racó del Petit”.

Membre de la junta de Govern Local:

 • Alcalde

 • 2019 – 2023 (PDF)

 • 2015 – 2019 (PDF)

 • 2019 – 2023 (PDF)

 • 2015 – 2019 (PDF)

2020 2019 2018 2017

RETRIBUCIÓ ANUAL

6.550€
8.250€
5.400€
5.850€

Agenda

Aquí podeu consultar l'agenda política de l'alcalde de l'Ajuntament de Camarles.

Entrar