Camarles.cat

Home Agenda DONES I TURISME: Una visió en femení sobre l’activitat turística

DONES I TURISME: Una visió en femení sobre l’activitat turística

En el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones des de Turisme de la Generalitat us conviden a seguir, el proper 8 de març a les 11.08h i a través del canal de YouTube, la sessió que han organitzat sota el nom “Dones i turisme: una visió en femení sobre l’activitat turística“.
 
Ens sumem així a les campanyes que cada any impulsa la Generalitat de Catalunya i que enguany té com a lema “Dones i homes, corresponsables!”.
 
La taula comptarà amb un grup de dones que ostenten càrrecs de responsabilitat dins el sector turístic que explicaran la seva experiència ocupant posicions majoritàriament encapçalades per homes i la projecció i paper que, al seu entendre, ha de tenir la dona en el nostre sector.
 
Concretament, hi participarà la directora general d’Ohla Hotels, Anna Albuixech; la presidenta de PIMEC-Turisme, Isabel Galobardes; la presidenta de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona Província- FEHT, Berta Cabré; la fundadora i CEO de SocialCar, Mar Alarcón; i la cap de l’Àrea de Coneixement, Qualitat i Competitivitat Turística del Departament d’Empresa i Coneixement, Mercè Escrichs.
 
Canal Youtube: https://cutt.ly/Ul0QBOS
 
#8MDonesiTurisme
 
 • 00

  dies

 • 00

  hores

 • 00

  minuts

 • 00

  segons

Data

08 març 2021

Hora

11:00 - 14:00
categories

Organitzador

Alcaldia
Telèfon
977470007

Deixa un comentari