Sou a: Inici / Ajuntament / Alcaldessa

Espai de l'Alcaldessa

Benvinguts i benvingudes a l’Ajuntament de Camarles

En nom de tot l'equip de govern m'agradaria no perdre aquesta ocasió per saludar-vos i donar-vos la benvinguda a casa vostra.

Esta web és una finestra oberta al món per què la pugeu obrir i entrar virtualment al nostre poble, a la seua història, a les activitats i a les notícies diàries. Una eina per promocionar  i per potenciar el nostre comerç, les nostres associacions, el nostre patrimoni i tot allò que siga d’interès de veïns, veïnes i visitants.

A més hi trobareu el portal de transparència, amb tota la informació sobre la gestió que el govern municipal fa dels diners de tots, així com les actes dels plens que desenvolupem al llarg de la legislatura. També hi trobareu una eina de comunicació amb el veïnat per tal de recollir les queixes i suggeriments. Amb la participació activa de tots farem de Camarles un poble millor i més habitable.

Els animo a endinsar-se en l’univers virtual de Camarles i Lligallos i convidem a tothom a que vinge a conèixer el nostre municipi. Un lloc tranquil, respectuós, amable i on hi han nombrosos indrets per recórrer; el Centre d’interpretació de l’arròs, la torre de Camarles amb unes vistes espectaculars, els paisatges dels arrossars, la torre de la Granadella i la capella dedicada a Sant Marc, els pinets, són alguns dels llocs més emblemàtics del municipi.

Esta web és casa vostra. Benvingudes i benvinguts.

Sandra Zaragoza Vallés

Alcaldessa de Camarles

Sou a: Inici / Ajuntament / Agenda Alcaldessa

Agenda de l'Alcaldessa

Avís Legal i Política de Privadesa - Galetes (Cookies)

© Ajuntament de Camarles

Adreça: C/ Vint, nº20 | 43894 Camarles

Tel.: 977 470 007 Correu: ajuntament@camarles.cat