Sou a: Inici / Ajuntament / Alcalde

Espai de l'Alcalde

Benvingut al portal web de l'Ajuntament de Camarles, un instrument primordial d'accés a la informació i als serveis municipals i una finestra que apropa i mostra el nostre municipi al món.

Animo a utilitzar-lo, perquè, a més de trobar tota la informació que necessiti sobre l'Ajuntament: regidories, convocatòries, activitats, notícies, etc., és un excel·lent canal de comunicació entre la ciutadania i els seus representants municipals, un element eficaç que ens aproxima i des del qual pot tramitar documents, consultar dubtes o fer suggeriments, entre altres prestacions.

Com a responsables municipals, el nostre deure és oferir els millors serveis als camarlencs/ques i lligallencs/ques, i fomentar i facilitar la seva participació en la vida pública, per a procurar una millor qualitat de vida tant al municipi. I, avui, una eina fonamental per a aquesta comesa és la xarxa de xarxes, a través de la qual també mostrem i oferim per a la seva visita tota la nostra riquesa cultural, centre d'interpretació, gastronomia i festes.

 

 

 

 

 

 

 

Josep Antoni Navarro Serra

Alcalde de Camarles

Sou a: Inici / Ajuntament / Agenda Alcalde

Agenda de l'Alcalde

Avís Legal i Política de Privadesa - Galetes (Cookies)

© Ajuntament de Camarles

Adreça: C/ Vint, nº20 | 43894 Camarles

Tel.: 977 470 007 Correu: ajuntament@camarles.cat