Sou a: Inici / Participa / Eines de Participació Ciutadana

Eines de Participació Ciutadana

L'Ajuntament de Camarles vol conèixer i poder avaluar quina és l'opinió dels ciutadans que acudeixen als diferents departaments i serveis municipals i el grau de satisfacció que n'obtenen. En aquest sentit, del 15 de març al 15 de setembre, podreu omplir aquesta enquesta per tal de poder determinar el grau de satisfacció o disgust que puguin tenir les persones ateses en els principals serveis municipals.

Els resultats de l'enquesta serviran per copsar el grau de satisfacció dels usuaris del servei i ajudarà apoder identificar les millores que cal fer per la millora de la qualitat de vida dels veïns i les veïnes del municipi de Camarles, així com per atendre amb millor eficiència i eficàcia les seves necessitats.

Les respostes que pugui donar la ciutadania a l'enquesta tindran una finalitat únicament estadística, són confidencials i anònimes.

L'Ajuntament de Camarles convida i anima a participar a tots els ciutadans a omplenar les enquestes i els agraeix la seva col·laboració en aquest projecte. La iniciativa ha estat promoguda per les regidoria de Comunicació.

Darrera aquesta iniciativa, que no s'havia fet mai a l'Ajuntament de Camarles, hi ha la voluntat de millorar el serveis d'atenció a la ciutadania en el seu tracte amb l'administració i en la resolució de les seves gestions. Per aquest motiu, l'equip de govern, considera rellevant poder avaluar el serveis i l'atenció ciutadana de manera regular.

© Ajuntament de Camarles

Adreça: C/ Vint, nº20 | 43894 Camarles

Tel.: 977 470 007

Correu: ajuntament@camarles.cat