ENTRADES

ANDY & LUCAS en concert a camarles

Andy & Lucas "Nueva Vida"

Ajuntament de Camarles | 24/04/2019

Nueva Vida. L'últim disc d'Andy & Lucas es gaudirà en directe a Camarles. Serà el 20 de juliol dintre del programa de la Festa Major de Camarles. El concert de Camarles és l'única data prevista per terres catalanes en el seu Tour "Nueva Vida". Els fans poden comprar ja les entrades al web www.camarles.cat.

 

Després de 15 anys de carrera musical, Lucas González i Andy Morales segueixen en plena forma; de fet el primer single del seu últim disc, 'Para que bailes conmigo', acumula 18 milions de reproduccions a Youtube. Un èxit que se suma al milió i mig de discos venuts des del seu primer hit: Són d'amors.

 

Nueva Vida es compon d'11 temes en els quals preval el reconeixible pop flamenc d'Andy & Lucas. No obstant això els dos primers singles coquetegen amb sons diferents: més llatins i urbans a 'Para que bailes conmigo', amb la col·laboració de Dr. Bellido, i amb pinzellades de rock i pop una mica més fosc en 'La última oportunidad'.

 

Andy & Lucas aborden temàtiques vitals i del dia a dia en el seu nou disc. Al clàssic amor i desamor s'uneix la solitud de l'artista quan s'apaguen els focus a 'Después del concierto', el naixement d'un fill a 'Nueva Vida', cançó que dóna títol al disc, i la calor de la família en els mals moments en "Te llevo conmigo".

 

Les entrades estan a la venda a l'Ajuntament i Oficina de Turisme de Camarles. També es poden treure en línia a: https://bit.ly/2v9vTML

 

El preu de venda anticipada és de 10 euros + despeses de gestió i

15 euros a taquilla.

Imatges

Vídeos

Avís Legal i Política de Privadesa - Galetes (Cookies)

© Ajuntament de Camarles

Adreça: C/ Vint, nº20 | 43894 Camarles

Tel.: 977 470 007 Correu: ajuntament@camarles.cat